Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (2)Реферативна база даних (3)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Коноваліхіна Т$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 5
Представлено документи з 1 до 5
1.

Коноваліхіна Т. О. 
Space-аналіз як метод оцінки стратегічного положення ресторану [Електронний ресурс] / Т. О. Коноваліхіна // Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. - 2009. - Вип. 2. - С. 162-168. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/esprstp_2009_2_26
Попередній перегляд:   Завантажити - 722.527 Kb    Зміст випуску     Цитування
2.

Веренич О. Г. 
Облік доходів і витрат основної операційної діяльності у ресторанному бізнесі [Електронний ресурс] / О. Г. Веренич, Т. О. Коноваліхіна // Економічні науки. Cерія : Облік і фінанси. - 2010. - Вип. 7(1). - С. 254-260. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ecnof_2010_7(1)__32
Попередній перегляд:   Завантажити - 393.85 Kb    Зміст випуску     Цитування
3.

Коноваліхіна Т. О. 
Збалансована система показників як інструмент стратегічного управлінського обліку діяльності ресторану [Електронний ресурс] / Т. О. Коноваліхіна // Збірник наукових праць Черкаського державного технологічного університету. Серія : Економічні науки. - 2010. - Вип. 25(1). - С. 144-148. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Znpchdtu_2010_25(1)__34
Обгрунтовано необхідність використання збалансованої системи показників за сучасних умов. Досліджено наукові підходи до трактування її сутності. Розроблено збалансовану систему показників моніторингу реалізації стратегії мережі закладів ресторанного господарства.
Попередній перегляд:   Завантажити - 263.989 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
4.

Коноваліхіна Т. О. 
Інформаційне забезпечення прийняття управлінських рішень у ресторанному бізнесі [Електронний ресурс] / Т. О. Коноваліхіна // Вісник Чернівецького торговельно-економічного інституту. Економічні науки. - 2010. - Вип. 3. - С. 143-147. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vchtei_2010_3_24
Попередній перегляд:   Завантажити - 183.682 Kb    Зміст випуску     Цитування
5.

Веренич О. Г. 
Розкриття в управлінській звітності інформації про операційну діяльність мережі ресторанів [Електронний ресурс] / О. Г. Веренич, Т. О. Коноваліхіна // Вісник Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка. Економічні науки. - 2011. - Вип. 4. - С. 441-444. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vkpnuen_2011_4_90
Попередній перегляд:   Завантажити - 528.146 Kb    Зміст випуску     Цитування
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського